2009. február 27., péntek

2009. jan. 5. Sok sok keresztény blogot kérek a következő karácsonyra!

Szeretek blogot írni és még jobban olvasni, mert nagyon sokat lehet tanulni belőlük. Viszont azt tapasztaltam, hogy mardosó hiány van keresztény blogokból, főleg olyanokból, amelyeket 100%-osan mernék ajánlani bárkinek, mert ahol kilóg a lóláb (például keresztény anyuka ajálja a Waldorf iskolát) nem fogom kirakni az oldalamra.
Kilikéről most nem írok, hiszen már nem egyszer linkeltem be az ő műveit.
Amit most be szeretnék mutatni, az egy igazi kuriózum, mert aki írja: igazán keresztény, vezető beosztású, házas és férfi, ami ritka madár a bloggerek között.


http://bubu.ujevangelizacio.hu/bubublog
Itt lehet őt olvasni!
Büszke vagyok az írásaira és arra, hogy egy csapatban szolgálhatunk, hogy a tanítómnak és a barátomnak nevezhetem. Isten áldja meg minden leütését!

3 megjegyzés:

  1. Viktor
    Hát ha már keresztény blogról van szó, én is ajánlok valakit, aki meghatározta keresztény felnövekedésemet, és saját blogja van. Szerintem rengeteget lehet tőle tanulni. Kovács Gábor atyáról van szó, és az írásait itt találjátok: http://www.hagiosz.net/?q=blog/1

    VálaszTörlés
  2. Kösszencs, már belefutottam ebbe az oldalba korábban, és van egy olyan sanda gyanum, hogy akkor is Te ajánlottad:)

    VálaszTörlés
  3. Viktor
    Most jutott eszembe, van egy másik barátom is, aki szintén ír. Honlap és blog egyben. Ajánlom azoknak, akik szeretik a művészetet. És Jézust: http://schab.gportal.hu/

    VálaszTörlés