2009. február 28., szombat

2009. febr. 27. Az elmúlt időszak képekben

A baba mama klubban, amit a védőnőnk szervez havonta, őt is megcsodálhatjátok az alsó képen jobbra, lehet is csodálni, mert egy eszmei védőnő, le nem cserélném. Bernáttal háton kendővel érkeztünk és délelőtt egy részét átaludta a zaj ellenére, kellett is a pihenés, mert délután kezdődött a Jézus kurzus.
Tehát délutántól Jézus kurzus volt, onnan is néhány kép! A kicsiknek fenntartott szőnyegen és anya hátán, tipp hol érzi magát jobban?:)
Még hajvágás előtt megörökítettük a nagy loboncot, természetesen eltettünk a levágott hajacskát, majd kap valami szép keretet.
Amikor csak cumisüvegből ivott anyatejcsit, azért ennek is megvan az előnye, így könnyű volt az éhes, sírós pancsolóst megnyugtatni, én nehezebben pattanok bele a kiskádba. Ma már természetesen hallani sem akar az üvegről:)
És itt eszik akár a nagyon, nem vagyok következetes BLW-s, azaz kap pépeset a gyermek, jelen esetben célkát. Viszont a sült krumpli nagy kedvenc, nem kell aggódni, nincs megsózva és semmilyen mártogatósat nem kap hozzá, bár gondoltam rá, hogy a maradék céklapempőt így is el lehetne tüntetni. Jól látjátok, nem műanyag a tányér, mert nem akarok neki műanyag dolgokat adni, ha lelöki és eltöri, akkor legalább látja a következményt (bár a jó kis pvc-n inkább pattog a tányér, mint törik).

Ez csak egy kis válogatás volt, de majd folytatom, úgyis szaporodnak rendesen a képek.

2 megjegyzés:

  1. Nem inkább eszményi a védőnő? :-)

    VálaszTörlés
  2. Hehe, nanaá, kicsit elírtam, sőőt, a kép valahol elveszett félúton, idővel pótolom és javítom, kösszencs:)

    VálaszTörlés