2009. február 28., szombat

2009. jan.8. Könyvtárgyarapítás

Gyermek részleg:

Ma hozta a futár a következő példányokat:

Nagyon örültem neki, a Téli Böngészőt már beszereztük és verses kötetekkel is rendelkezünk már, majd idővel jobban bemutatom a polcaink tartalmát, bár lehet, hogy ahhoz egy külön blogot kellene indítani.
A böngésző könyvek nagyon tetszenek, Bernát az ölembe szokott ülni, előttünk a nagy könyv és mesélem neki, hogy mi micsoda és mit csinál. Igaz nyolc hónaposan még nem köti le nagyon, pontosabban nem sokáig, de amikor rámutattam a hitára, megneveztem, akkor nézte, utána felemelte a fejét és odafordult a hintájához, ami a nappali ajtajára van felfüggesztve. Éppen hogy könnybe nem lábadt a szemem.
A Ki vár a várban egészen más stílusú, mint az évszakos böngésző és nem is kemény lapos, viszont nem olyan vékonyak a lapjai, mint általában a mesekönyveké, gondolom sejtették, hogy van olyan jó, hogy sokat fogják lapozgatni. Mindazt igaznak látom eddig, amiket írtaka böngészőkkel kapcsolatban és minden kisgyermekkel rendelkező családnak javaslom, hogy szerezzen be belőlük. Ha van valaki, akit érdekel, hogy miket olvastam róla, jelezze és csinálok egy bejegyzést.
Természetesen még a verses könyvet se egyedül olvasgatja, de nagyon szereti a mondókákat és a verseket. A legnagyobb kedvenc A csókai csóka, énekelve pedig a Bóbita és a Baktat, kocok a csacsi kezdető dalocska, Szent Andrásos tesókból már van egy pár, akiknek meg kellett tanulniuk:)

2 megjegyzés:

  1. Engem érdekel a könyvespolcod- vadászom a jó könyveket. :) Tetszik a blogod, csak így tovább. Üdv: Eszti.

    VálaszTörlés
  2. Szia Eszti!
    Örülök, hogy erre jártál és annak is, hogy tetszik a blog.
    Igérem lesz még könyvespolc bemutató és az újdonságokat is mindig felrakom.

    VálaszTörlés