2009. február 28., szombat

2009. jan. 13. Pedig még Húsvét sem közeleg

Máris két bloggal szeretném bővíteni az általam ajánlott listát, mindkettőnek nagyon tetszik a stílusa, a megjelenése és legfőképpen a tartalma.
A családanya:
http://amiotthonunk.wordpress.com/
Akinek négy gyereke van és nagyon sok gondolatát lehet olvasni, én főleg az otthonoktatással kapcsolatos írásait olvastam el egyenlőre. Szeretem, hogy az érdeklődése széles spektrumon mozog, komolyan és megfontoltan ír. Ili ajánlotta.
A pap:
http://www.hagiosz.net/?q=blog/1
Az oldalára már korábban is ráakadtam, mert néhány írására szükségem volt. A blogját viszont nem ismertem. Ahogy már olvashattátok, Viktor ajánlotta, nekem kétszer is.
Kovács Gábor nem ír sokat, de sűrűn, nem használ képeket, de úgy ír, hogy látjuk, amit ő látott, nem lehet kommentelni, de mindezek ellenére muszáj továbbgondolni és valaki mással meg kell beszélni, így nem zárja be a virtualitásba a gondolatait, hanem rávesz minket szerény nyomást alkalmazva, hogy kiszabadítsuk.

3 megjegyzés:

  1. ZoliTesó
    Kovács Gábor atya írásait (és oldalát) én is nagyon-nagyon ajánlom Mindenki figyelmébe. Ütős, mélyenszántó gondolatokat kapok mindig, amikor arra járok.

    VálaszTörlés
  2. És Zolitesónak is van ám blogja, még én is csak rápillantottam, de majd idővel őt is be fogom mutatni!

    VálaszTörlés
  3. Ez ugyan nem blog, de egy figyelemre méltó cikk egy figyelemre méltó emberről, olvassátok és ha módotokban áll, akkor kommenteljetek hozzá, hagy lássa a sajtó, hogy nem csak a véres és a sokkoló cikkekre van igénye az olvasótábornak, hanem az igaz emberekre is.

    http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/fogtechnikusnak_keszult_balazs_atya/2083900/

    VálaszTörlés