2009. február 28., szombat

2009. febr. 24 Munkánk gyümölcse

Mindig is tudtam, hogy vannak jó tulajdonságaim, kreativitásom és rengeteg szerteágazó területhez tehetségem. Éveken át filóztam azon, hogy vajon mit akarhat velem kezdeni az Úr, merthogy én magammal semmit se tudok, ez garantált. Elvégeztem pár szakot, belefolytam munkákba és itt is ott is megálltam a helyem, és ha maradok minden mást alárendelve szinte bármelyik területen, sikeres lehettem volna. De mindegyik út olyan volt, hogy valamelyik részem fel kellett volna adni hozz és amikor ezt megéreztem, továbbálltam.
Most azonban megvan a helyünk, hiszen már nem egyedül létezem bele a nagyvilágba és a döntéseim következményeit nem egyedül hordozom. Zsolttal közösen találtunk rá erre az útra, ami nagyon tetszik, mert minden eddigi ismertem meg tudom mozgatni hozzá.
Stock fotósok lettünk:) Persze ez még kicsit nagyképűen hangzik, de már vannak eladásaink különböző oldalakon, reményt ébresztő mennyiségben.
A stock fotózás egy különleges műfaj, részletes bemutás helyett most még beszéljenek magukról a galériák, de ahogy haladunk a sűrűjéba, úgy fogok majd egyre többet írni róla.
shutterstock
hustockphoto
Máshol is fenn vagyunk, de most elég egy neves külföldi és egy feltörekvő magyar ügynökség.

2 megjegyzés:

  1. gitmargit
    Hát, hasonlóan érzek, ami a "minél is kéne megállapodni" kérdést illeti. Szupi, hogy rátaláltatok erre a fotózásra, főleg, hogy együtt tudjátok csinálni.
    Amúgy az a lenti fotótok gyönyörű!!

    VálaszTörlés
  2. A lenti fotót sajna nem fogadja el egyik ügynökség sem, mert erőse életlen, de ez még a régi objektívvel készült, de én nagyon szeretem ezt a képet.
    Remélem majd lesznek szép sikereink a képekkel, de a közös munka már mindent megér, nagyon élvezem, igaz nincs sok időnk rá, de olyan jókat szoktunk nevetni.

    VálaszTörlés