2009. november 13., péntek

Bernát legújabb húzásai

Korcsolya - ráállt a traktor utánfutójára, és közölte, hogy korcsolya. Itt az ideje, hogy családilag ellátogassunk a műjégpályára:) A Vukos ruha pedig állítson meg minket egy pillanatra és jusson eszünkbe a múlt hónapban elhunyt Dargay Attila, aki rajzolta ezt a mesét (és a Szaffit is, úgy szeretem).
Varrni is tanul a gyermek, pedig jó lenne, ha nem állítaná el, de a kibontakozó tehetségnek sem akarok útjába állni.
A fiatalembernek van már olvasójegye, mert ma beiratkoztunk a Somogyi könyvtárba. Holnap is megyünk, mert képregénykiállítás lesz. A falfirka is újdonság és én olyan büszke voltam rá, igazi kisgyerek!
Kiegészítettük a kisvonat készletét, az alsó vonat a magyar betűket tartalmazza, persze egy kimaradt, jövőhéten pótoljuk.

6 megjegyzés:

  1. dejó, eszembe jutattad abetuket. A fiunk már kezdi irogatni a nagy nyomtatott betuket. Nagy kérésem lenne, elkuldenéd nekem az emilkecimemre ezeket a vonatokat? Ha jol emlékszem valaki közkinccsé tette... de nem birok rákeresni, már csak ritkán jovok ide, mert már szinte mindennaposak vagyunk. Meg azt is megirhatnád hogy csináltad. Laminálás? Az azt jelente, hogy rávasalódik olyan fólia mindkét oldalról? Köszi előre is a segítséget!
    Git

    VálaszTörlés
  2. Még Kamilla blogjáról szereztem, tényleg, csak hogy mintenki tudja, a miotthonunk.hu decemberrel megszűnik, akinek kell onnan valami, szedje le!
    Nem lamináltam, hanem apa fotópapírra nyomtatta ki.
    Ha akarod kiszámolom neked, hogy mennyibe kerül így kinyomtatva, mert nagyon hálás anyag és legfeljebb postán átküldjük. Ok, mikor felnyomkodtam, rakta maradt az ujjelnyomatom, de papírzsepivel áttöröltem és semmi se látszódik, tartós. Kivágni sem vészes. Gyurmaragasztóval tettem fel. Idővel elkészülnek a görög betűik is, korábban asszem már tettem erre célzást, bár szerintem annaka a vonatnak kisebb lesz a mérete.

    VálaszTörlés
  3. oké, számold ki, lehet, hogy "megrendelem" tőled :)

    VálaszTörlés
  4. A képek ára 110 Ft és egy képre két vagon fér. kb.50 betű az 25 kép x 110 Ft = ? :)

    VálaszTörlés
  5. Na meg hánytuk vetettuk a dolgot és ugy döntöttünk, hogy megrendeljük tőletek :)
    A tesóm címére lenne jó elpostázni Győrbe és majd ő elhozza. Szóval a postaköltség nem tudom mennyi, de gondolom belföldre nem vészes. és akkor utánvétellel elküldheted neki. Majd megirom a cimét, mert nem tudom...
    Mennyire tartos a falon gyurmaragasztóval?

    VálaszTörlés
  6. A miénk már elég régóta fenn van, az angol része;)
    Szerintem abba, amit Zsolt írt, simán belefér a postaköltség is, írd meg mailba a címet és akkor megy.
    Érdekes lehet még mágnessel is pakolgatni, de én nem festenék se ajtóra se falra mágneses festékkel, valahogy nekem az kicsit bizarr.

    VálaszTörlés