2009. november 8., vasárnap

A Találkozón találkoztunk

Szent Andrásos asztalt üzemeltettünk a Budapesten megrendezett Országos Karizmatikus találkozón.
Információn, könyveken és cd-en kívül kínáltunk még egy érdekességet:
Első fotó a Mesterrel!
A saját fényképét mindenki meg fogja majd kapni, vélhetőleg a jövő hét folyamán.
Ezek a tények, de miért is volt annyira jó ez a szombati nap?
Mert vagy ötven ember ugrott a nyakunkba, mert bármerre néztünk, mindig láttunk valakit, akinek lehet integetni.
Mert ha nem is azonnal, de egy kis segítséggel vagy tíz perc elteltével garantáltan rájöttünk, hogy ki is az illető, akinek annyira örültünk, de nem ugrott be elsőnek, hogy honnan ismerjük.
Mert augusztus óta új szerelmek születtek, párok alakultak és voltak olyan párok, akik immár jegyesek és voltak olyan házasok, amelyek újra vagy épp most először kisbabát várnak.
Mert vannak még őrültek, rajtunk kívül is, a SzentAndráson kívül is, akikkel közös a szemléketünk, akikkel bízunk benne, hogy a jövőben sokat fogunk együtt dolgozni.
Mert a Lélek nem csak a sportpálya részen dolgozott, hanem kinn a folyósón is, mert mindez a szeretet nem valósul meg akárhol, csak ahol a Lélek fúj. Márpedig Ő ott fúj, ahol akar, és itt akart!
Sajnálom, hogy nem tudom szavakba önteni az egész napot, hogy nem tudom leírni az érzést, hogy milyen hónapok óta nem látott ismerősökkel beszélgetni, mintha csak tegnap találkoztunk volna. Hogy milyen remek Titusszal fokhagymás kenyérlángost falatozva ránk váró feladatokról, egyre jobb ötletekről beszélgetni.Bízom benne, hogy az éppen most szolgáló teamről készült fénykép megmutat valamit, hogy mit is éltünk át. Ez a kép már a nap végén készült, de szerintem ha valaki megkérdezte volna, hogy elkezdenénk-e elölről, azonnal újra felállítottuk volna a mi kis standunkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése