2010. augusztus 25., szerda

Anyagok magyarul

Naponta nézem a freebie-t (a mait feltétlenül nézzétek meg, pazar!), hetente legalább egyszer a currlick-et, és biza néha keserű a szájízem, mert fantasztikusak az ingyenes anyagaik, és hatalmas készleteket sikerült már felhalmoznom Amerika történelméről, földrajzáról. Igen, ezeket is nagyon jól fogom tudni hasznosítani, de elsősorban nem Amerikát szeretnék tanítani a gyermekeinknek, hanem Magyarországot, a hazája állatvilágát, növényzetét etc ismerje meg először, mozogjon benne stabilan és majd utána kibővítjük a határokat.
És bizony, még jól, hogy korábban nem írtam sopánkodok efölött posztot, mert az őszi kiruccanásunkat tervezgetve, mondhatni fantasztikumokat találtam.
Remélem nektek is tetszeni fog!

Az év fája és az év madara - feladatlapok és keresztrejtvények
Kankalin-füzetek
Tihany
Vártúrák - itt a várszótár a nagy kedvencem

És ebben az a szép, hogy nem is tematikusan kerestem, ráadásul időben is alig foglalkoztam vele!

A másik nagy kedvencem a tanösvény, van már néhány sorozatunk, amit végigfényképeztünk a korábbi kiruccanásainkon, de innentől kezdve tudatosan keressük őket. Ezek közül is szeretnénk legalább egyet végigjárni.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Mary, most aztán igazán mérges vagyok! :)))
    Miért éppen MOST kellett ezt összegyűjtened, és közzétenned? MOST, amikor indulnunk kell, és nem tudom átbogarászni, lementeni. Tessék, várhatok estig....felcsigázva, kiváncsian.
    :)))
    Amúgy nagyonnagyon köszi! :)))

    VálaszTörlés
  2. No para;)
    Én lementettem őket, tehát mégha el is tűnik a mátrixból, mert Neo is bemérgesedik és lenyúlja, akkor is el tudom neked küldeni;)

    VálaszTörlés