2010. május 17., hétfő

Zsolt negyed százados




Egyáltalán nem vagyok jó kronologiából;)
Múlt héten szerdán ünnepeltük Zsolt 25. születésnapját, majdnem teljesen meglepetés bulival.
Tavaly még elég gyatra tortát kapott, vendégek se voltak, előtte évben pedig cukrászdába voltunk, nade fejlődünk és nem csak az idő telik el rajtunk!
Zsolt miben fejlődik? Ő biztosan jobban meg tudná mondani, de amit én tapasztalok az az, hogy egyre többet nevet, egyre többet beszél, mesél és egyre hangosabban. Egyre ügyesebben fényképezik és láthatóan egyre jobban szereti is csinálni!

Ő egy olyan ember, akiről álmodtam! Aki mellett le lehet élni egy életet, ott van, de a jelenlétét senkire se erölteti rá, határozott, bár ezt sokan nem nézik ki belőle, hiába, nem elég felszínesen ismerni;) Szereti a munkáját és nem szokott panaszkodni, nem is láttam még rosszkedvűnek.
Igazi áldás, hogy tanúja lehetek az életnek, hogy figyelhetem, mert egyszerűen már azt is élvezet figyelni, ahogyan éli az életét, részvenni benne pedig tényleg ajándék.

5 megjegyzés:

  1. Isten éltesse sokáig azt a drága, jó embert!
    HajniM

    VálaszTörlés
  2. Isten áldja és éltesse - általatok is:) - Zsoltot!
    Nagyon megérint a kifejezés, hogy "tanúja lehetek életének...résztvenni benne pedig tényleg ajándék".
    Egyik kedvenc filmemben is elhangzik az idézet első része:)

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük a jókívánságokat!

    VálaszTörlés
  4. Nahát! Ti ilyen fiatalok vagytok? :)Bár ahogy a hétvégén láttalak titeket, gondoltam, h Zsolt jóval fiatalabb, mint Attila! Nagyon tetszik ahogy írsz róla, tényleg hálás lehet Istennek az az asszony, aki ilyen férjet tudhat magáénak!
    És még muszály megjegyeznem, h nagyon tetszik a blúzod, annyira illik neked!

    VálaszTörlés
  5. Közelítve az igazsághoz: Zsolt ilyen fiatal:)
    Pedig tartottam ettől a felsőtől, valamiért az van bennem, hogy a barna nem áll nekem jól. Lehet, hogy csak Zsolt mellett állva vagyok ilyen csini benne;)

    VálaszTörlés