2010. május 11., kedd

Halász Judit koncert

Bernátban még annyira benne maradt az előző alkalom, hogy a koncert szóhoz azonnal Gryllus Vilmost kapcsolja. Azért Jutka nénit is gyorsan felismert, mondjuk elég sokat néztük itthon az egyik koncert dvd-t.
Most végre úgy voltunk rendezvényen, hogy nem csupa idegen ült körülöttünk, hanem az második sor felét a mi "bandánk" tette ki, két másik családdal voltunk ugyanis megtoldva és ez nagy áldás volt mindenkinek. A gyerkőcök és mi is élveztük egymás jelenlétét, jó volt összemosolyogni, és nézni a gyerekeket. (a képen 8-an látszódunk, apa volt a kilencedik)
A koncert nagyon jól sikerült, jó volt a dalok kiválasztása, az átkötő szövegek, az egészen kicsiket is lekötötték. Talán a közönség lehetett volna kicsit jobb, sok dalt nem ismertek, bár tény, hogy mostmár elég nagy a repertoár!
Bernát hazafelé már a villamoson elaludt, nem kelt fel, amikor leraktuk az ágyába, viszont amikor kinyitotta a szemét, közölte, hogy akkor nézzünk Halász Judit koncertet. Két szám után eszébe jutott, hogy éhes, így a konyhában folytatódott a nap, a szokásos mederben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése