2010. május 29., szombat

Újabb fejlemények - bili

Eddig csak zöldségeshez szaladtunk le úgy, hogy Bernáton nem volt pelenka, a héten már játszótéren is voltunk, egész délután és semmi pelus. Ma már vendégségbe is voltunk pelus nélkül. A héten egyik délután felkelt és ment a bilihez, majd jött ki hozzám és mosolygott, hogy pisilt. Ma már a kaka is bilibe ment.
Eszméletlen, olyan ügyesen és szinte észrevétlenül megtanulta az egészet! Nagyon büszke vagyok rá!
Szerintem már én megyek az agyára, hogy az utcán, játszótéren mindig kérdezgetem, hogy kell-e pisilnie. Na meg a másik béna területem: hogyan pisiljen a gyerek amikor nincs wc, bili, csak mert a játszóra miattam kell váltásruhát vinni, mert bénga anya nem tud gyereket pisiltetni és naná, hogy pisi lesz a nadrág.

5 megjegyzés:

  1. Pedig azt hittem a fiúkat könnyebb úton-útfélen pisiltetni :)

    VálaszTörlés
  2. Biztos könnyebb, csak eddig nekem még soha senki se mondta el/mutatta meg, hogy hogyan is kell egy fiút pisiltetni:)
    Amugy próbáltuk az állva verziót, de úgy konkrétan Bernát nem akart pisilni, biztos megszokta, hogy a bilin kényelmesen ül és ezt az állva dolgot nem értette, rám is nézett, hogy akkor most mi van;)

    VálaszTörlés
  3. Apa nem vállal bemutatót a kisfiának? :)
    HajniM

    VálaszTörlés
  4. Az tiszta sor, hogy mi a wc re járunk, meg ki hogyan. De neki a bili a részlege és szerintem ezt elkönyvelte, egyenlőre.
    Nem kell itt bemutatót vállalni, főleg miután a gyerek simán kinyitja az ajtókat;)

    VálaszTörlés
  5. Amugy Bernát sok területen gondolkodik ilyen "fiókos" rendszerbe. Pl amikor először vettünk epret az évben, akkor hazaértünk és én gyorsan megmostam és két év kihagyás után nekiestem;)
    Na, azóta nálunk senki más nem ehet epret, maximum torta formájában, merthogy Bernát közli, hogy azt anya szereti, az eper az anyáé! Így ő nem eszik belőle, és apára is simán rászól!
    Mondjuk én se ihatok Bernát joghurtjából, múltkor az egyliteres ivójoghurtjába beleittam, mert égett a gyomrom és közölte, hogy tegyem le, mert az az övé! Húgom olyan jót röhögött:)
    Zsolttal az jutott az eszünkbe erről, hogy végülis majd innen lehet megtanulni a megosztást, hiszen azt oszthatom meg, ami az enyém, így azt már tudja, hogy mi az övé, meg az enyém etc és innen tudunk továbblépni arra, hogy az enyém, de adok másnak is.

    Azért jól megihletődtem az állva pisilés témájával;)

    VálaszTörlés