2010. január 21., csütörtök

Három éve már




Nem hiányzik a net és kaptam egy jó könyvet mellékhatása, hogy tegnap nem írtam meg ezt a bejegyzést.
Január 20n azaz tegnap volt a harmadik polgári évfordulónk. Nem ezt tartjuk házassági évfordulónak, de azért ezt is "megünnepeljük" és minden évben örülünk annak, hogy javítjuk a válási statisztikákat;) Napedig, volt olyan rokonunk, aki még előtte este is felhívott minket, hogy mondjuk le, mert ezt így nem lehet csinálni.
Négy fősre terveztük eredetileg, szóval ahhoz képest elég sokan lettünk, pedig az anyakönyvvezető még ezt a létszámot is megmosolyogta, és szegénykém nem tudott napirendre térni afelett, hogy még gyűrűnk se volt. Valaki mérte az időt, már nem emlékszem pontosan, de kb 6 perc volt a nagy esemény.
Tegnap az egyik tanúnkkal és barátnőjével ünnepeltünk, a másiknak sajna vizsgára kellett tanulnia, na de majd jövőre.

4 megjegyzés:

  1. Gratula!
    Nálunk sincs nagy jelentősége a polgárinak. :)
    HajniM

    VálaszTörlés
  2. Köszike!
    Igazából baráti körben senkinek sem, mondjuk megértem;-)

    VálaszTörlés
  3. A miénk is hasonló volt, egy hónappal az egyházi előtt. Mi azért böcsülettel végigolvastuk, hogy mi mindent rendelhetnénk a "nagy napra" Olyan jól régen szórakoztunk... hogy mennyi marhaságot kitalálnak, csak hogy próbálják valami jelentős eseményé emelni eme papír kiállítását. Pedig van erre egy jól bevált forgatókönyv. Aminek persze csak akkor van értelme ha valóban hiszünk Benne.

    VálaszTörlés
  4. Néhányat azért mi is ismertünk, a pillangóreptetés volt a csúcs, főleg januárba;)

    VálaszTörlés