2009. december 5., szombat

Köszönet és új alkotás

Erikának szeretnék köszönetet mondani a Burda kupacért, már régóta megérkezett, de még nem volt fényképem és időm feltenni. Csuda jó számok vannak benne, sok gyerek, kismama, sőőt, még férfi szám is van.
A java a kilencvenes évekből származik, férjemmel azon nevettünk, hogy azóta is volt, ami divatba jött megint, van, ami most. Majd figyeljük, hogy mi fog majd jövőre, vagy egyenesen mi hozzuk divatba. Amit elkészül valami belőlük, megmutatom. Egyenlőre főleg a képes tutoriálokat bújom, be is vannak jelölgetve, de már összeállítottam a nyári ruhatáramat;)

Bernátnak végre elkészült a téli nadrágja, gyapjúból van és lesz kabátkája is, de annak még nem fogtam neki, lévén nagy karácsonyi készülődés, ráadásul első ránézésre a gyapjúm sem lesz elég, viszont január előtt nem terveztem rendelni. Úgyis tavaszra kell az a kabát, csak nehogy kicsi legyen, mire elkészül.
A képen látható, hogy kutyából nem lesz szalonna, csak kolbász. Az rózsaszín lufi korábban kutya volt. Bernát pedig nagyon fáradtan is képes mosolyogni anya kedvéért, na jó, mindig mosolyog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése