2011. február 1., kedd

játszva játszunk

Eladom a könyvem, írta Karinthy, mi pedig eladtuk a nagy és okos és pazar képeket készítő fényképezőképünket, mert a családban fellelhető idősebbik fotós úgy döntött, fejleszt. Most várjuk az újat.
Addig is néhány kép a kis kompakttal, főleg játékról, mert a tanulós foglalkozásaink mostanában több, mint nem látványosak. Ugyanis számolunk, verselünk, dalolunk, olvasunk, számomra megdöbbentő mennyiséget. Kaleb az éneklést élvezi a legjobban, főleg, ha közben hintáztatjuk.
Nagy munkában:
Vonatpályát és autósztrádát építettünk, majd játszottunk vele:A henger be lehet zárni a nagy labdával, amit ki lehet lökni és Kaleb hatalmasat kacag rajta:A kirakó remek építőkocka, Bernát egymás után gyártotta a különböző építményeket, sajnos nincs mindről fotóm, ezt se nagyon akartam feltenni {nyomi harisnya}:
És továbbra is növekszik a fotósok új generációja, íme egy összefotózás, amely emléket állít a régi gépnek, valamint a "frizurámnak", amely holnapután változáson megy majd keresztül. És azt utóbbi idők legjobb képét rólam bizony a fiam készítette:)És Kaleb töretlenül mosolyog:

10 megjegyzés:

  1. Szia Mara!

    Cukik a fiúk, és nem is béna a harisnya! A kép rólad nagyon szuper!
    A szánkózás helyett majd kávézhatnánk valahol. :)
    Ha a lurkók is jönnek annak külön örülök!
    Szép napokat!

    Üdv: Luca

    VálaszTörlés
  2. Drága vagy Luca. Naná, hogy találkozhatunk és naná, hogy gyerekekkel. Mit szólnál egy kör Somogyi könyvtárhoz? Jó lenn a büfé, és a gyerekek is élvezik a terepet, és úgyis menni kell, mert lejártak megint a könyveink. Hétfő?

    Anita: üdv a rendszeres olvasók között, Isten hozott!

    VálaszTörlés
  3. http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=19739

    Nézd mit találtam! Egyből eszembe jutottál! 92-es pepa pig cucc!

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszik a játszva játszás, a nyomi harisnya (ami nem is nyomi!) és a fiad által készített fotó rólad! Erika

    VálaszTörlés
  5. Ügyesek vagytok.:) Skypoltam neked pár napja, de nem jött válasz... Nem vagy mostanság fönn. Írjam meg mailben?

    VálaszTörlés
  6. A gép mostanában nem megy fel automatikusan skype ra, így sokszor nem nézem, bocsi. Emiatt tényleg praktikusabb a mail, meg az ottani chat, legfeljebb váltunk menet közbe.

    Mária, nagyon jól néz ki, de 3500 ért kicsit húzós, inkább lelkesen kalandozok a turikban;) De köszi a linket, továbbra is hajrá a hasonlókkal.

    Erika, én is nagyon szeretem és általában ez tölti ki a napjainkat:))
    A fiam remek fényképész, már most, és látszódik, hogy mostmár tudatosan állítja be a képet, ma az autóját fotózta fél délután, vitte mindenfelé és én csak azt láttam, hogy mindig villan valahol a vaku. Este még a közialkalon is fotózott, majd befejezte és mondta, hogy mindenkiről van kép!

    VálaszTörlés
  7. Gondoltam mi is csatlakozunk a hétfői könyvtáros csapathoz, de eszembe jutott, hogy nem tudunk menni, mert megígértem, hogy vigyázok a szomszéd kislányára. Na, majd legközelebb...

    Mariann, szombaton jössz/ jöttök családi angolra a Somogyiba?

    VálaszTörlés
  8. Jaj, írni akartam már, hogy nem tudunk, mert Budapestre megyünk szupcsi SzentAndrisos megbeszélésre.
    Ugye jegyzetelsz megint? :)

    VálaszTörlés
  9. Persze, csak aztán már tényleg valamikor el kellene mesélnem a sok okosságot, amit megtudtam:-)

    VálaszTörlés