2010. június 15., kedd

Extrasokat csavarogtunk

A hétvégénk pazarul telt, induláskor még nem is sejtettük, hogy ennyire jó lesz.
1. Ballagás
Zsolt unokatesója kitűnővel, sok díjjal fejezete be általános iskolai tanulmányait, és ilyen eseményt eszünk ágában sem volt kihagyni!A hétvége folyamán megtárgyaltuk Zsolttal, hogy ilyen remek eredményekhez mennyire hozzájárul egy család, hogy mi munka van ennek hátterében napra nap.
Vacsora után Budapestre indultunk, sógoromék jóvoltából volt szállásunk egész hétvégére. Esküvőre voltunk hivatalosak, ami délutántól volt, így a szabad délelőttöt múzeumozásra szántuk. Csodák palotája vs Közlekedési Múzeum, Zsolt megállapította, hogy az utóbbihoz egyszerűbb eljutni, így legalább nem kellett sok sok szempontot mérlegelnünk.
2. Közlekedési Múzeum
Bernátnál hatalmas sikert aratott, na nem különben a szüleinél;)
Egyetlen negatívum, a terepasztalokat lehet néha takarítani is.
A vonatok rajt-cél győzelmet arattak az ifjú nézelődőnél, volt tér szaladgálni és amire csak lehetett felmászott, megnézte, megfogdosta, mi pedig igyekeztünk mindent elolvasni, megszemlélni, amire csak lehetőségünk adódott.
Nosztalgiafotót most nem csináltattunk, de a következő kanyarban már fogunk. Kilikéék csináltattak pár éve és az nagyon jól sikerült, ha a műtermet látom hamarabb, azt mondom, hogy ez csak giccsre sikeredhet, de minthogy egy elkészült kép került hamarabb a kezembe, tudom, hogy meg lehet ezt nagyon szépen csinálni, jól mutat az albumba vagy a falon.
Időszaki kiállítás az Űrhódító, sok sok régi számítógépet lehet megnézni, megtapogatni, kipróbálni, képzelhetitek, mennyire tudtunk visszafogni magunkat. Én egy nagy géppel terminátorokat lövöldöztem (tudom ciki, de a filmet is szeretem és ilyen batár nagy géppel még soha sem játszottam, na meg amennyit én egyáltalán a gépen játszok). Azért képzelhetitek micsoda kép lehetett, amint pocakosan, lelkesen irtom a terminátorokat:)
3. Attila és Magdi esküvőjeSzentAndrásos barátaink, tavaly nyáron Attila sokat kamerázott, fotózott Zsolttal.
Pontosan, precízen, szeretettel megtervezett és lebonyolított esküvőn vehettünk részt, köszönet érte! A közösségük igazi háttér volt, látszik, hogy már gyakorlatuk van esküvőszervezésben;)
Kórus és zenekar volt a templomban, méltósággal és jó humorral celebrált nászmise, koreografált nyitótánc, mécsesfújkálós gyertyafénykeringő és még sorolhatnám még. Bernát elaludt a szertartás és a lakodalom között, de így sem tudtunk sokáig maradni, mert a hatalmas szaladgálás rendesen kimerítette.A képről jut eszembe, én ott akartam inni egy kávét.
4. Másnap még a meleg beköszönte előtt leautózunk Majsára, ahonnan csak este indultunk haza, hiszen Zsoltnak végre semmit se kellett tanulnia hétfőre.
És hát a majsai program is nagyon megérte, ilyet a panelba nem lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése