2011. február 13., vasárnap

Tánctanfolyam

A plébániai farsangok, szilveszterek, egyéb táncos mulatságok után az a tapasztalat fogalmazódott meg a szervezőkben, hogy jó lenne, ha a táncolás területén egy kicsit képeznénk magunkat. Így felkérték Kéri Lászlót, aki a Karolina gimnázium földrajz és tánc tanára, hogy tartson nekünk néhány táncórát. Az első két órás blokkra vasárnap került sor: angol keringő, mambó, csacsacsa.
Egy tag híján az egész közösségünk jelen volt, Á. vállalta a gyerekvigyázást, mi pedig végigtáncoltuk a két órát. És remekül éreztük magunkat, nevettünk, magunkon és egymáson, néha ütköztünk, máskor csak mosolyogtunk, amikor egymás mellé forogtunk.
Bízom benne, hogy a 26-ai farsangi mulatságon még mindig nem lesznek megelégedve tánctudásunkkal és további lehetőséget biztosítanak a fejlődésünknek.

Tanulnak a lányok:Tanulnak a fiúk:És akkor együtt:Hiába, ha a magnó dolgozik, a zongorista pihen:És ha már a fényképész férjem dolgozik, lehetőséget kaptam arra is, hogy Misi atyával táncolhassak:Köszikép a lelkes gyerekvigyázásért:

4 megjegyzés:

  1. De gyönyörű fiú ez a bernát! :)

    VálaszTörlés
  2. Hát még a Kaleb:-)mind2 csudaszép!!!

    VálaszTörlés
  3. Hát ez nagyon jó lehetett! hm... mindig arról álmodtam, hogy megtanuljunk igazi táncokat, na persze csak és kizárólag a férjemmel táncolnék, de nálunk keresztény körökben, hát hogy is mondjam, no tánc.
    Majd bővebben emilkében...

    VálaszTörlés