2011. február 4., péntek

aki keres, az talál

Így indultam el:

És ez lett belőle:

Persze a gyerek sokat dob a képeke;)
Nagyon jó fodrászt találtam a szomszédasszonyom révén, meg is fogom köszönni nagyon:) Férfi, mert nekem bizony vannak olyan maradi nézeteim, hogy bizonyos szakmákat férfiak tudnak igazán jól elvégezni {ez nem jelenti azt, hogy nő nem lehet ugyanannyira jó, csak}. Általában a férfiak jobban látják/érzik a teret, és az a helyzet, hogy az én fejem is térben helyezkedik el.
Végre egy ember, akinél nem kell gyónni, miközben a hajam vágja, nem akar pszichológust játszani, megoldani életem problémáit, kedvesen beszélgetni, hanem dolgozik!
Precízen felvázolta, hogy milyen lesz, majd levágta, igazított és még arra sem sajnált több mint öt percet, hogy elmagyarázza, részletesen, hogyan igazítsam meg, szárítsam be ugyanezt a formát, sőt még más variációkat is mondott, amik ebből ki lehet hozni, mert úgy vágta le, hogy ezen "semmi" hajacskából is lehet variációkat kihozni 3in1.
Az már csak hab a tortára, hogy a végén még a kabátomat is feladta!

megj. a képek minden utólagos módosítástól mentesek, leszámítva az elforgatásukat;)

6 megjegyzés:

  1. Én mindig félek a rövid hajtól, de ez nagyon jó lett! :)És az tényleg külön öröm, hogy nem kell közben kényszeresen beszélgetni, az a legrosszabb része :)

    VálaszTörlés
  2. Már vártam!
    Tiszta más lett az egész arcod!
    Igen, én is eldöntöttem, hogy többet nem megyek az előző fodrászomhoz, mert valahogy nem ül nekem ez a frizu.. nem én vagyok.

    VálaszTörlés
  3. Ez a "nem kell gyónni és pszichológust játszani" egyszóval nem kell bugyuta fecsegésbe lendülni, ez nagyon szimpi... Én ezek miatt nem jártam eddig fodrászhoz, de akkor úgy tűnik, tényleg úgy van : "aki keres az talál" :)

    VálaszTörlés
  4. Én is ezt szeretem: Dumát, hajat rövidre!
    Nagyon szép lett a frizurád! Erika

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy tetszik:) Én most nagyon lelkes vagyok miatta, két hónap múlvára már be vagyok jelentkezve. Így legalább nem lesz béna elnőtt hajam, az olyan kiábrándító, ráadásul még tükörbe nézni is borzasztó akkor. És annyi elkeserítő és kiábrándító dolog van még a világon, nem kell még gyártani mellé.

    VálaszTörlés
  6. Én félek a rövid frizuráktól,de ez nagyon tetszik!
    A férfi fodrász meg nagyon jó ötlet,nem is jutott eszembe eddig,a nőknél annyira erőltetett az az udvarias beszélgetés a semmiről!

    VálaszTörlés