2012. január 5., csütörtök

Interjú a nyári Pál kurzusról

Most olvasgattam át a Magyar Karizmatikus Megújulás 2011-es utolsó számát, és mire akadok :)

4 megjegyzés:

  1. Megmelengette a szívemet a cikk. Kedves emlékeket keltett bennem. Bár nem voltam ott, de voltam már ilyenen: tényleg nagyszerű dolog és elemi élmény kimenni a biztonság jelentő falak közül és 'terepen' tanúságot tenni az Úrról. Együtt olyanokkal, akik hozzánk hasonlóan 'meg vannak őrülve' az Úrért és azért, hogy hirdethessék az igét. Dicsőség Neki, hogy ő ma is munkálkodik!!

    Jó a fotó is (az ott te vagy középen a rózsaszín Bibliával??)

    VálaszTörlés
  2. Örömmel olvastam soraidat! NEkünk is hatlamas élmény volt, és igen, én vagyok az :) Az übertrendi rózsaszín Biblia tokommal ;) A jobb oldali srác, akit a cikkben meginterjuoltak, a bal oldali gitárra Csiszér Laci.
    A két drága lányka pedig a szívemnek két nagyon drága is kincse:)

    VálaszTörlés
  3. A falak mögüli kilépést várom. Azt szeretném, h. sok hasonlóan "elvetemült" testvérrel együtt tegyük ezt meg - és miután megtettük először, onnantól folyamatosan tegyük, h. ne csak kampányoljunk meg jó buliként tegyük, hanem rsz-es és elkötelezett, halálkomolyan vett szolgálatként. Örülök, h. olvashattam ezt a rövid beszámolót. Üdv! Obo

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó!
    hmm, hát mi is nagyon régen csináltunk már ilyet, pedig azelőtt évente résztvehettem ilyenen...
    Ja, és jó ötletet adtál a rózsaszin bibliaboritóval, mert a lányunk "lányos fedelű" Bibliát akar. Nagyon jó, hogy ilyen is van! :)

    VálaszTörlés