2011. október 25., kedd

Mindig van kihasználatlan lehetőségÍme egy videó, amelyre az elmúlt héten akadtam rá, azóta nagy kedvencünk lett, ráadásul épp rendkívül aktuális, hiszen még nincs egy hete, hogy a nappalinkból többfunkciós tér lett:) És a legszebb az, hogy bárki, aki azóta eljött hozzánk azt mondta, hogy előnyére változott a szoba, mert sokkal otthonosabb lett.
Tehát, beáldoztuk a nappalinkat, és kaptunk egy otthonosabb nappalit, ami ráadásul valójában nem is nappali;) De hogy mi lett pontosan, arra sajnos még várnotok kell egy kicsit, de remek fényképekkel fogok majd jönni az első éles bevetés után.

Azóta figyelem, ismét lelkesen lomtalanítok, van egy piros táskácskám, abba gyűjtöm mindazt, ami mehet a Karitaszba.

És tovább erősödött, hogy használni kell a meglevő tárgyakat, keresni kell a lehetőségeket, hogoy mind többet előkerüljenek, mind jobban ki legyenek használva.
Nálatok ki szokott-e hülni a tea?
Sajnos nálunk rendszersen, a konyha a leghidegebb pontunk. Lelkesen lefőzöm a friss teát, és sok esetben a második bögrénél már hideg, nagyon hideg és az én torkom, lelkem bizony igényli a meleg teát, a melegítgetést, a plussz áramszámlát viszont nem.

Ő az én tavalyi termoszom, amit az őszi kabátomhoz vásároltam, nagyon jól mutatnak együtt:) De mostanság valahogy soha sem került használatba, mindig csak kallódott a konyhában. Mígnem egy szép napon ráesett a napsugár és reggel beletöltöttem a jó meleg teát, amely innentől kezdve meleg marad:)

És a java még most jön, két hete vettem észre, hogy valami baleset történt a kiöntőjéLinkvel, azaz már nem zár cseppmentesen, így szállításra alkalmatlanná vált eszköz lett - volna, ha nem kap új szerepet.

További inspiráció kis terekre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése