2011. április 21., csütörtök

valami nem váratlan, de nem erre számítanánk



Az utóbbi napokban annyi, de annyi mindenről tudtam volna írni és fogok is, de mindegyik olyan, hogy neki kell ülni és rendesen átgondolni, megírni, átnézni - minderre azonban a tavaszi zsongás, ünnepi készülődés, kurzus, plébános váltás közepette nem volt időm!

Arra lehet számítani ezen időszak alatt, hogy egy blogon megjelenő írás kapcsolódik a liturgikus évhez, amit megélünk itthon, foglalkozunk vele, csak írni nem írtam róla.

És ami váratlan, amire sokan nem számítanának, csak akik elég jól ismernek, főleg a kifacsart ízlésem;)

A múltkori hét dolog rólam díjas poszthoz jöhet egy +1: Kedvenc filmem: Terminátor - Az ítélet napja
Ok, tudom, hogy gáz és ha már változtatni nem tudok rajta, legalább nem hirdessem:)
De minthogy a Terminátoros sorozat szerint mára esik az Ítélet napja, és erre vonatkozóan több cikk is megjelent a témában, innen onnan lehet csemegézni, nevetgélni és persze nem mindent elhinni, amit írnak róla! A legviccesebb megnézni, mert a filmtörténelem része, minden logikai csavarjával és buktatójával együtt!

A legfontosabb azonban továbbra is az, hogy szemünket Arra vessük, aki elhozta nekünk a megváltást, aki megmutatta, hogy a halál nem uralkodhat rajtunk, aki harmadnap feltámadt és majd eljön újra közénk. Mert az az ítélet napja mindannyiunk történetének fontos eseménye lesz!
Áldott Húsvéti ünnepeket mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése