2010. április 24., szombat

Két éves

Bernát Jakab ma két éves.
Hogy milyen is az a nagyfiú, aki már tudja mondani, hogy Farkas Bernát Jakab vagyok, valamint, hogy ő két éves és meg is tudja mutatni?
Én elfogult vagyok, mert szerintem egy nagyon nagyon szép gyerek, akit egyszerűen öröm nézni, néha itthon is csak ülök és nézem, ahogy szaladgál, játszik, rendezkedik, lapozza a könyveket. Máshol figyelem, hogy hogyan barátkozik, ismerkedik. Nyílt, kedves, gyorsan elkezd beszélgetni. Szereti a gyerekeket, a kisbabákat. Megvannak a kedvenc felnőttjei is, akiket sűrűn emleget.
Oda van a csavargásért, ha mehetnékje van és látja, hogy épp nem készülünk semerre, akkor elkezdi sorolni az embereket, helyszíneket, ahová jó lenne menni, hátha rákapok valamelyikre. Máskor meg kifejezetten szeret itthon lenni, játszunk a szobába, olvasunk a kanapén. Sokszor jön és fogja a kezem, hogy együtt ténykedjünk, máskor bevonul a szobába és tevékenykedik, magyaráz, nevetgél, majd kikiabál, hogy mit csinálsz anya.
Szalad, futóbicajozik, homokvárat épít, és szalad tovább, mert a legjobb gyorsan közlekedni.

Hosszú oldalakat tudnék teliírni, hogy milyen csodálatos gyermek, és bízom benne, hogy egyik nap sem felejtek el hálát adni az Úrnak, hogy megengedte, hogy én lehetek az édesanyja!

5 megjegyzés:

 1. Isten éltesse sokáig!
  A pocakod biztos szépen gömbölyödik már!
  Jó egészséget!

  VálaszTörlés
 2. Hát Isten éltesse a fiatalembert! Komolyan mondom, olyan kicsit, mintha a mi kétéves Áronunkról írtál volna. Ő két hónappal múlt el kétéves, mikor Jázmin született és annyira várta! Nagyon jó tesók azóta is. Ti mikorra várjátok a picurt? írjál majd valamit magatokról is!

  VálaszTörlés
 3. Apa blogja teli van velünk, kuksizzátok meg;)
  Köszönjük a jókívánságokat!

  VálaszTörlés
 4. Kicsit megkésve ugyan, de nagyon boldog szülinapot kívánok ennek a szeretnivaló kislegénynek!

  VálaszTörlés
 5. Isten áldja a kislegényt! ÉS további boldogságos babavárást neked! Azért hiányoztok ám már...

  VálaszTörlés